Καλώς ήρθες...

Φίλε επισκέπτη,
καλώς ήρθες σε τούτο το χώρο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης προτάσεων που αφορούν το Δήμο Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας και που ταυτόχρονα όμως αποτελούν και αντανάκλαση των γενικότερων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας στο σύνολό της. Μερικοί Σοφαδίτες, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που δίνει ο κυβερνοχώρος προκειμένου να ενώσουμε τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και με τον οποίο είμαστε άρρηκτα δεμένοι, είτε γιατί συνεχίζουμε να ζούμε σ' αυτόν υπομένοντας το παρών και σχεδιάζοντας το μέλλον, είτε γιατί τα παιδικά και εφηβικά μας όνειρα που χτίστηκαν στις Σοφαδίτικες γειτονιές και στα κοντινά χωριά συνεχίζουν να είναι άσβεστος οδηγός μας. Πιστεύουμε, ότι σκεπτόμενοι με θετικό τρόπο και λειτουργώντας ανεπηρέαστα από δεσμεύσεις που δημιουργούν οι κοινωνικές, οι πολιτικές, οι οικονομικές ή άλλες σχέσεις μπορούν να βγουν συμπεράσματα οφελιμότερα και χρησιμότερα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται αυτή μας η προσπάθεια μέσω αυτού του ιστοχώρου.Ελπίζοντας στη θετική και ενεργή σας ανταπόκριση σας περιμένουμε για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ευρωπαϊκός αέρας...


Κι ενώ ο δήμαρχός μας περιδιαβαίνει στην Ευρώπη οι ... υπήκοοί του διάγουν βίο πολυτελείας όπως φροντίζουν να μας ενημερώσει άλλωστε και ο Τσιγγάνικος Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφάδων με δημοσίευμά του στον τοπικό τύπο.

Τόσα χρόνια στην ηγεσία του δήμου και να ποια είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του. Τώρα όμως μπορούμε να ελπίζουμε στο μέλλον.... Θα εφαρμόσει Ευρωπαϊκές μεθόδους... Συνεπώς Σοφαδίτες μην ανυσηχείτε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ!!!
Όχι και να θέλουν να βγουν από πάνω.
Λένε ότι τους συμφέρει. Θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καμιά υποχρέωση.
Ο καινούργιος συνοικισμός είναι σε καλή κατάσταση??? Κάλο και αυτό.
Γιατί δε λέει κανένας ότι δεν έχουν αφήσει κανένα σιδερένιο κάλυμμα στα φρεάτια των υπονόμων? Μήπως τα πουλάνε για σίδερα?
Γιατί δε λέει κανείς ότι από τον ετήσιο προϋπολογισμό για τα σχολεία του δήμου το 80% πηγαίνει κάθε χρόνο για επισκευές στο σχολείο του συνοικισμού?
Και πολλά πολλά άλλα.
Αυτά δε τα ξέρει κανείς?
ΕΛΕΟΣ πια.

little cowboy είπε...

Ολοι έχουν δικιο! αλλα που να το βρούν?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ