Καλώς ήρθες...

Φίλε επισκέπτη,
καλώς ήρθες σε τούτο το χώρο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης προτάσεων που αφορούν το Δήμο Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας και που ταυτόχρονα όμως αποτελούν και αντανάκλαση των γενικότερων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας στο σύνολό της. Μερικοί Σοφαδίτες, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που δίνει ο κυβερνοχώρος προκειμένου να ενώσουμε τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και με τον οποίο είμαστε άρρηκτα δεμένοι, είτε γιατί συνεχίζουμε να ζούμε σ' αυτόν υπομένοντας το παρών και σχεδιάζοντας το μέλλον, είτε γιατί τα παιδικά και εφηβικά μας όνειρα που χτίστηκαν στις Σοφαδίτικες γειτονιές και στα κοντινά χωριά συνεχίζουν να είναι άσβεστος οδηγός μας. Πιστεύουμε, ότι σκεπτόμενοι με θετικό τρόπο και λειτουργώντας ανεπηρέαστα από δεσμεύσεις που δημιουργούν οι κοινωνικές, οι πολιτικές, οι οικονομικές ή άλλες σχέσεις μπορούν να βγουν συμπεράσματα οφελιμότερα και χρησιμότερα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται αυτή μας η προσπάθεια μέσω αυτού του ιστοχώρου.Ελπίζοντας στη θετική και ενεργή σας ανταπόκριση σας περιμένουμε για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008

Είναι αλήθεια;

Τι είναι αυτά που μαθαίνουμε; Είναι αλήθεια;

Πήγε ο Δήμαρχός μας στο Λονδίνο; Παρεΐτσα με το Νομάρχη;

Το πληροφορηθήκαμε σήμερα από το http://karditsa-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_20.html . Παραθέτουμε το κείμενο όπως το βρήκαμε στην ανωτέρω διεύθυνση. Περιμένουμε όμως την απάντηση και τα σχόλια των ενδιαφερομένων και των εμπλεκομένων:


Δευτέρα, 20 Οκτώβριος 2008

Τι γυρεύει η αλεπού στο ... Λονδίνο;


Επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες οι τρεις εικονιζόμενοι. Θα μου πείτε: και ποιο είναι το κακό; Κακό δεν ξέρω, περίεργα πάντως πολλά!Περίεργο 1: Η επίσκεψη -αν και δεν ήταν ιδιωτική- κρατήθηκε μυστική, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι ο "μουλωχτός" δεν πάει ούτε για "κατούρημα" χωρίς να διανείμει σχετικό "δελτίο τύπου".Περίεργο 2: Τα έξοδα τα κάλυψε όλα κάποια ιδιωτική εταιρία. Γιατί άραγε αυτό το "δωράκι";Περίεργο 3: Οι τρεις φιλοξενούμενοι είναι όλοι τους αναρμόδιοι σχετικά με το αντικείμενο της επίσκεψης, που είχε να κάνει με τη διαχείριση των απορριμμάτων.Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά, το σίγουρο ένα: Τόσο σοβαρά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται "στα μουλωχτά" από παραγοντίζοντες αναρμόδιους.Υ.Γ. (1) : Κατά μία εκδοχή προσκλήθηκε να πάει και ο Βερίλλης αλλά αρνήθηκε κρυπτόμενος -ως συνήθως- γιατί τα σκουπίδια "καίνε". Έστειλε στη θέση του τον -αναρμόδιο- Νίκου. Το έμαθε ο -αρμόδιος- Χαντζοπλάκης και έγινε "Τούρκος". Αυτός ήταν και ο τελευταίος του καυγάς με την ιδιότητα του αντιδημάρχου καθαριότητας! Υ.Γ. (2) : Μαθαίνουμε οτι η ΤΕΔΚ βρήκε ιδανική αφορμή για το επόμενο ταξιδάκι: Καμιά 50ριά τσαμπατζήδες (δήμαρχοι, σύζυγοι και παρατρεχάμενοι Στεργιούληδες, Λαϊόπουλοι κ.α.) ετοιμάζονται να πάνε για ψώνια στο Λονδίνο με δαπάνες της ΤΕΔΚ φυσικά, δηλαδή των φορολογουμένων!
Αντιγραφή από:

Δεν υπάρχουν σχόλια: