Καλώς ήρθες...

Φίλε επισκέπτη,
καλώς ήρθες σε τούτο το χώρο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης προτάσεων που αφορούν το Δήμο Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας και που ταυτόχρονα όμως αποτελούν και αντανάκλαση των γενικότερων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας στο σύνολό της. Μερικοί Σοφαδίτες, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που δίνει ο κυβερνοχώρος προκειμένου να ενώσουμε τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και με τον οποίο είμαστε άρρηκτα δεμένοι, είτε γιατί συνεχίζουμε να ζούμε σ' αυτόν υπομένοντας το παρών και σχεδιάζοντας το μέλλον, είτε γιατί τα παιδικά και εφηβικά μας όνειρα που χτίστηκαν στις Σοφαδίτικες γειτονιές και στα κοντινά χωριά συνεχίζουν να είναι άσβεστος οδηγός μας. Πιστεύουμε, ότι σκεπτόμενοι με θετικό τρόπο και λειτουργώντας ανεπηρέαστα από δεσμεύσεις που δημιουργούν οι κοινωνικές, οι πολιτικές, οι οικονομικές ή άλλες σχέσεις μπορούν να βγουν συμπεράσματα οφελιμότερα και χρησιμότερα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται αυτή μας η προσπάθεια μέσω αυτού του ιστοχώρου.Ελπίζοντας στη θετική και ενεργή σας ανταπόκριση σας περιμένουμε για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008

Όχι στον Καποδίστρια...Όχι λέει στον Καποδίστρια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μενελαΐδας Τσέλιος Φώτης με δημοσιευμά του στον τοπικό τύπο (17/10/2008). Ως συνεπής μάλιστα δημοτικός άρχοντας επικαλείται και τη θέληση των κατοίκων. Άρα, για τους κατοίκους νιάζεται ο κ. Τσέλιος κι όχι για το πως θα επιβιώσει πολιτικά αυτός και η παρέα του..


Για να δούμε όμως και τη συνέχεια. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν μιλήσει ακόμα. Μαγειρεύουν τίποτα;

Ασφαλώς...

Πληροφορούμαστε για τις παρασκηνιακές κινήσεις τους.

Όπως πάντα από εκεί ξεκινούν... Απ' το παρασκήνιο...
Εδώ θα είμαστε όμως για να τις ξεσκεπάσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: