Καλώς ήρθες...

Φίλε επισκέπτη,
καλώς ήρθες σε τούτο το χώρο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης προτάσεων που αφορούν το Δήμο Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας και που ταυτόχρονα όμως αποτελούν και αντανάκλαση των γενικότερων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας στο σύνολό της. Μερικοί Σοφαδίτες, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που δίνει ο κυβερνοχώρος προκειμένου να ενώσουμε τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και με τον οποίο είμαστε άρρηκτα δεμένοι, είτε γιατί συνεχίζουμε να ζούμε σ' αυτόν υπομένοντας το παρών και σχεδιάζοντας το μέλλον, είτε γιατί τα παιδικά και εφηβικά μας όνειρα που χτίστηκαν στις Σοφαδίτικες γειτονιές και στα κοντινά χωριά συνεχίζουν να είναι άσβεστος οδηγός μας. Πιστεύουμε, ότι σκεπτόμενοι με θετικό τρόπο και λειτουργώντας ανεπηρέαστα από δεσμεύσεις που δημιουργούν οι κοινωνικές, οι πολιτικές, οι οικονομικές ή άλλες σχέσεις μπορούν να βγουν συμπεράσματα οφελιμότερα και χρησιμότερα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται αυτή μας η προσπάθεια μέσω αυτού του ιστοχώρου.Ελπίζοντας στη θετική και ενεργή σας ανταπόκριση σας περιμένουμε για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2008

Σκιές ροζ χρώματος...

Διαδόθηκε τις τελευταίες μέρες στην πόλη των Σοφάδων ότι ο Δήμαρχος είχε έντονη λογομαχία και αντιπαράθεση με διοικητικό υπάλληλο του Δήμου για υπηρεσιακούς λόγους. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι έγιναν και αλληλομηνύσεις.
Αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες όμως μετάφέρουν ότι το περιεχόμενο της λογομαχίας δεν ήταν αμιγώς υπηρεσιακό. Ήταν έντονες οι σκιές ... ροζ χρώματος...
Ξέρει κανένας κάτι πιο συγκεκριμένο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: