Καλώς ήρθες...

Φίλε επισκέπτη,
καλώς ήρθες σε τούτο το χώρο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης προτάσεων που αφορούν το Δήμο Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας και που ταυτόχρονα όμως αποτελούν και αντανάκλαση των γενικότερων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας στο σύνολό της. Μερικοί Σοφαδίτες, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που δίνει ο κυβερνοχώρος προκειμένου να ενώσουμε τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και με τον οποίο είμαστε άρρηκτα δεμένοι, είτε γιατί συνεχίζουμε να ζούμε σ' αυτόν υπομένοντας το παρών και σχεδιάζοντας το μέλλον, είτε γιατί τα παιδικά και εφηβικά μας όνειρα που χτίστηκαν στις Σοφαδίτικες γειτονιές και στα κοντινά χωριά συνεχίζουν να είναι άσβεστος οδηγός μας. Πιστεύουμε, ότι σκεπτόμενοι με θετικό τρόπο και λειτουργώντας ανεπηρέαστα από δεσμεύσεις που δημιουργούν οι κοινωνικές, οι πολιτικές, οι οικονομικές ή άλλες σχέσεις μπορούν να βγουν συμπεράσματα οφελιμότερα και χρησιμότερα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται αυτή μας η προσπάθεια μέσω αυτού του ιστοχώρου.Ελπίζοντας στη θετική και ενεργή σας ανταπόκριση σας περιμένουμε για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Μοιράζονται αντιδημαρχίες 18 μηνών... και μιας μέρας

Τα παζάρια και οι μοιρασιές που παρατηρούνται και ακούγονται από στόμα σε στόμα στις έμμισθες καρέκλες των δήμων ξεπερνούν πλέον κάθε προηγούμενο. Για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των ταγμένων στην εξυπηρέτηση των τοπικών συμφερόντων, μοιράζονται οι αντιδημαρχίες όχι πλέον κατά χρόνια, όπως συνήθως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Τώρα γίνεται μοιρασιά και σε μήνες. Ίσως και σε μέρες. Εκεί φτάσαμε. Αυτό το νόημα έχει για ορισμένους "άρχοντες" η προσφορά στα συμφέροντα του τόπου.
Δυστυχώς, επιμένουν κάποιοι να παζαρεύουν και να εμπορεύονται την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Ακούγεται ότι και στο Δήμο μας δημοτικοί σύμβουλοι θα "τακτοποιηθούν" για 18 μήντες σε καρέκλα αντιδημάρχου.....
Ευνοημένοι πάντως είναι όσοι ήταν αντιδήμαρχοι το 2008 αφού το έτος ήταν δίσεκτο και συνεπώς υπηρέτησαν 1 ημέρα περισσότερο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tyxeroi oi proygoumenoi!!!!

Ανώνυμος είπε...

και Αντινομαρχίες. και Αντινομαρχίες !!!

"ΓΥΦΤΟΣ" 5-1-2008