Καλώς ήρθες...

Φίλε επισκέπτη,
καλώς ήρθες σε τούτο το χώρο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης προτάσεων που αφορούν το Δήμο Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας και που ταυτόχρονα όμως αποτελούν και αντανάκλαση των γενικότερων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας στο σύνολό της. Μερικοί Σοφαδίτες, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που δίνει ο κυβερνοχώρος προκειμένου να ενώσουμε τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και με τον οποίο είμαστε άρρηκτα δεμένοι, είτε γιατί συνεχίζουμε να ζούμε σ' αυτόν υπομένοντας το παρών και σχεδιάζοντας το μέλλον, είτε γιατί τα παιδικά και εφηβικά μας όνειρα που χτίστηκαν στις Σοφαδίτικες γειτονιές και στα κοντινά χωριά συνεχίζουν να είναι άσβεστος οδηγός μας. Πιστεύουμε, ότι σκεπτόμενοι με θετικό τρόπο και λειτουργώντας ανεπηρέαστα από δεσμεύσεις που δημιουργούν οι κοινωνικές, οι πολιτικές, οι οικονομικές ή άλλες σχέσεις μπορούν να βγουν συμπεράσματα οφελιμότερα και χρησιμότερα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται αυτή μας η προσπάθεια μέσω αυτού του ιστοχώρου.Ελπίζοντας στη θετική και ενεργή σας ανταπόκριση σας περιμένουμε για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

"Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Σοφάδων;"

Νέα ηλεκτρονική δημοσκόπηση έγινε στην ιστοσελίδα http://www.karditsanews.gr/ κατά το χρονικό διάστημα από 12/12/2008 μέχρι 19/12/2008 με ερώτημα:
"Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Σοφάδων;"
Τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν ήταν:
  1. Παπαδόπουλος Μπάμπης (31%)
  2. Μόσχος Βασίλειος (22%)
  3. Κατσάρας Βασίλειος (19%)
  4. Πόπωτας Τηλέμαχος (15%)
  5. Αναγνωστόπουλος Βασίλης (8%)
  6. Δίκαρος Ευρυπίδης (5%)

Ασφαλώς, είναι φιλότιμη και ανιδιοτελής η προσπάθεια των διαχειριστών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας να αναδείξουν θέματα, να ενημερώσουν, να προβάλουν κλπ. Είναι άλλωστε πολύ καλή η ιδέα των ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων για διάφορα θέματα που κατά καιρούς διενεργεί, έστω κι αν η ηλεκτρονική τεχνολογία είναι διαδεδομένη κυρίως σε νεαρής ηλικίας συμπολίτες μας κι όχι στο ευρύ κοινό. Αλλά ακόμα κι έτσι μπορεί κάποιος να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.

Θέλουμε όμως να κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις:

  1. Καταρχήν θα ήταν πολύτιμο να γνωρίζουμε πόσοι ήταν οι ψήφοι.
  2. Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να συμπεριληφθούν περισσότερα ονόματα τα οποία ψιθυρίζονται από στόμα σε στόμα ότι είναι εν δυνάμει υποψήφιοι.
  3. Θα έπρεπε οπωσδήποτε να συμπεριληφθούν μεταξύ των ονομάτων και οι επικεφαλής των συνδυασμών των τελευταίων εκλογών (το 2006) κ. Γκεζέρης και κ. Μπαντή
  4. Πιστεύουμε επίσης ότι δεν έχει νόημα η υποψηφιότητα του κ. Μόσχου (νυν Δημάρχου Ταμασίου) για το Δ. Σοφάδων αφού είναι πασιφανές ότι ο νέος Καποδίστριας, μετά την πάροδο μακράς και άσκοπης φιλολογίας για το θέμα, ... εγκαταλείφθηκε.
  5. Θα έπρεπε να υπάρχει προηγουμένως μεγαλύτερη δημοσιότητα για το γεγονός.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μπορείτε να τα δείτε στη διεύθυνση: http://www.karditsanews.gr/?page_id=119

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta apotelesmata den einai axiopista

Σοφαδιτης είπε...

Πρέπει να επισημάνουμε ότι όταν τα σχόλια που αναρτώνται είναι υβριστικά στο περιεχόμενό τους ή καταφέρονται εναντίον διαφόρων προσώπων με τρόπο ανάρμοστο, τότε αυτά θα διαγράφονται.
Αυτή είναι και η απάντηση για όσους δεν βλέπουν τα σχόλια που δημοσίευσαν......!

Ανώνυμος είπε...

ivristika sxolia gia poion?

Ανώνυμος είπε...

geia sou re mpampi...

Ανώνυμος είπε...

eimaste 2, eimaste 3, eimaste 1013 emeis oi mpampides...

Ανώνυμος είπε...

ορισμένοι βγάζουν πολύ γέλιο... :)

Ανώνυμος είπε...

Yparxoun omos kai kapoioi pou exoun .... mpakaka

bill είπε...

Εκτός όμως από μπάκακα και γέλιο δείχνουν το μεγαελιο της μετριότητας και της ανικανότητάς τους....

ce_ είπε...

τελικά, bill, την "έκανες" για Αθήνα;